Brusturele topeste din kilograme

Boala grea a inceputului de mileniu, obezitatea este cauzata mai ales de consumul mare de calorii si de activitatea fizica din ce in ce mai redusa.

Pe langa recomandarile medicilor legate de dieta si miscare, tratamentele cu plante sunt bine-venite. Impotriva obezitatii, sunt eficiente plante cu efecte diuretice, detoxifiante, laxative sau purgative, sudorifice ori diaforetice sau cu efect de diminuare a poftei de mancare si de simulare a digestiei.

Doua dintr-o lovitura
In cele mai bune cazuri, obzii sufera de o forma avansata de diabet. Brusturele, pe langa proprietatile depuratice, coleretice, colagoge, are efect hipoglicemiant. In cazul obezitatii, se foloseste radacina plantei. Prin tratamente interne cu brusture, se ajunge nu numai la normalizarea greutatii corporale si topirea grasimilor, ci si la scaderea nivelului de zahar din sange.

Ceaiuri de slabit
Infuzia de brusture se face din 2-4 linguri cu radacina uscata si maruntita la un litru de apa clocotita; se lasa acoperita 15 minute, se strecoara si se bea intreaga cantitatea de-a lungul zilei. Combinatiile sunt mai eficiente, principiile plantelor intensificandu-se. Cele mai eficiente combinatii impotriva obezitatii sunt:
-brusturele si cretisoara, in parti egale;
-brusture si urzica, tot in parti egale;
-brusture (o parte), seminte de anason (2-3 parti), alge focus (o parte) si paducel (o parte).

Comprese antiobezitate
Masajele locale si compresele cu decoct sau tinctura de iedera in amestec cu flori de musetel si radacina rasa de brusture au efecte miraculoase in destinderea tegumetelor, diminuarea edemelor si a stratului de grasime. Compresele sunt foarte bune si daca nu ai probleme cu greutatea, ci doar cu...celulita cauzata de proasta alimentatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu