Scapa de riduri din cateva miscari simple!

Vrei un ten frumos, luminos, tanar pentru cat mai multa vreme? Atunci, ai grija de el! dieta sanatoasa, cremele, masajul, dar si gimnastica faciala te ajuta sa amani cat de mult posibil aparitia ridurilor.

Poti sa faci cateva exercitii simple diminteata, inainte de a te machia - te ajuta sa-ti tonifici musculatura si sa te energizezi pentru ziua care tocamai a inceput. E bine sa faci gimnastica faciala intial in fata oglinzii, pana te obisnuiesti cu miscarile. Stai dreapta, cu umerii relaxati. Respira calm, nu te grabi! Executa fiecare exercitiu de 5-6 ori.


Ridurile din jurul OCHILOR
-deschide larg ochii si inchide-i, exagerand miscarile
-gaseste muschiul dintre sprancene afectat de riduri, pune degetul pe el. Apoi asaza mainile pe tample si ridica din sprancene, ca si cum ti-ai ridica ochelarii pe nas.
-incrunta si relaxeaza sprancenele de cate 20 de ori

Ridurile de pa GAT
-pune bratul drept peste cap, pe partea stanga a acestuia. Cu ajutorul bratului, incearca sa indrepti capul spre dreapta, in timp ce capul opune rezistenta. Apoi, reprodu miscarea folosind bratul stang.
-mergi incet sau incearca sa urci scarile tinand o greutatea mica pe cap (de exemplu o carte).


BARBIA DUBLA
-zambeste usor, apoi ridica putin capul in timp ce apesi pielea de la baza gatului cu o mana, si scoate limba, apoi relaxeaza.
-incearca sa deschizi gura, opunand rezistenta cu ajutorul unei palme sub barbie, timp de cinci secunde.
-stai dreapta, cu picioarele usor departate si cu ochii deschisi si inclina capul intr-o parte, spre preapta, apoi spre stanga.
-inclina capul in jos pana atingi pieptul cu barbia, apoi spre ceafa
-roteste capul, pe rand, intr-un sens si apoi in celalalt.

Ridurile din jurul BUZELOR
-tuguie buzele ca si cum ai vrea sa saruti pe cineva, mentine buzele asa, apoi relaxeaza.
-preseaza buzele una de alta, exagerand miscarea, apoi relaxeaza.
-cu mainile de o parte si de alta a gurii, trage foare usor pielea spre exterior. Tine buzele in forma de O, apoi pronunta cateva cuvinte - pruna, pom, para.
-miscarea nasului de la stanga la dreapta - implica si miscarea gurii, prevendind dezvoltarea ridurilor de la baza nasului pana la colturile gurii.
-deschide larg gura, ca si cum ai pronunta sunetul a. Apoi mimeaza pronuntia cat mai corecta a vocalei o si alui x.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu