Sani fermi fara bisturiu

Bustul este un punct-cheie in strategia seductiei feminine. Sutienele cu push-up pot fi de ajutor, insa asigura un aspect ferm al sanilor doar atunci cand le purtati. Pentru restul situatiilor, exista...trucuri.

Mici, medii sau mari, sanii trebuie sa fie, in primul rand, fermi pentru a arata frumos. Chirurgia estetica si-a dovedit eficienta, insa preturile acestui gen de tratament nu sunt la indemana oricui. Micile trucuri care aduc tonus bustului sunt gratuite si au efect garantat, dar cu o singura conditie: sa le respecti intru totul!


Stai dreapta!
Aceasta potitie imoiedica lasarea muschilor pectorali si, implicit, a sanilor. In plus, bustul este pus in evidenta si pare mai voluminos. Trage de umeri in spate si scoate bustul in fata! Nu reusesti din prima? Fa in fiecare zi exercitii: stai in picioare, cu talpile putin departate si coatele indoite. Trage de umeri in spate ca si cand ai vrea sa tii intre omoplati o minge de tenis. Tine mingea imaginara cam zece secunde, apoi relaxeaza si reia miscarea de spate ori. Exerseaza in timpul zilei de cate ori poti.

Intareste muschii pectorali!
Sanii nu au muschi, insa sunt sustinuti de ei, iar prin exercitii, se tonifica. Din orice pozitie, preseaza palmele intre ele in fata bustului, timp de cinci secunde, apoi relaxeaza si preseaza din nou, de 50 de ori. Repeta exercitiul ori de cate ori ai timp in decursul zilei.

Rasfata-ti sanii cu hidromasaj!
Dusul tonifica. Cu dusul fixat la o presiune moderata, maseaza circulator sanii, mai intai cu apa rece, apoi calda ( nu fierbinte). Alterneaza apa rece si calda de trei ori. Fa acest masaj zilnic.
Dormi doar pe spate pentru a nu pune presiune si greutate pe bust si ca sa nu turtesti sanii!
Fa-ti masaj de cel putin doua ori pe saptamana! Aplica o crema pentru tonifierea sanilor sau un lapte de corp hidratant ori putin ulei de masline si maseaza sanii, punand o presiune asemanatoare cu masajul ploapei. O presiune mai mare aplatizeaza sistemul limfatic si opreste drenarea de toxine. Apoi "framanta" usor sanii prin ridicare si presiune. Orice miscare trebuie insotita de crema, pentru ca masajul sa fie cat mai bland.
Curele de slabire drastice topesc mai intai stratul adipos de la nivelul sanilor, diminuandu-le fermitatea.

Vrei o marire a sanilor pe cale naturala?
Fa o cura cu tinctura sau seminte de marar! Dupa cateva zile de tratament, incep sa se vada rezultatele. Formele devin mai pline si rotunde, insa nu exagerate. Efortul nu e mare, asa ca merita sa incerci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu